Open dag 2018

Bent u nieuwsgierig naar (één van) onze scholen? Neem dan een kijkje op de open dag! Op 21 maart a.s. zetten onze scholen de deuren wagenwijd open.

  • Op obs De Striepe kunt u een kijkje in de klas nemen waar gewerkt wordt aan het thema water. Ook kunt u helpen een nieuw logo te kiezen.
  • Op obs De Stelling kunt u deelnemen aan de weekafsluiting, thema Italië (klik hier voor het programma).
  • obs Dorpsschool Wolvega: Ouders die met hun kinderen willen komen kennismaken kunnen dat doen om 10:00 of om 13:00 uur. De directeur van de school presenteert de school op die momenten met een praatje en natuurlijk een rondleiding. U kunt uw kind(eren) op die momenten meenemen naar school. Zij zullen worden opgevangen door leerlingen van groep 8.
  • Op obs De Boekhorst wordt 's ochtends lesgegeven en zijn nieuwe ouders de hele ochtend welkom. Tussen 11:30 - 12:00 uur zijn belangstellenden welkom om het project (waar de hele school aan heeft gewerkt) 'Obs Boekhorst speurt in de omgeving' te komen bewonderen.

Klik hieronder op één van de afbeeldingen voor het programma op obs De Klaeter of obs De Hoekstien.

Bent u niet in de gelegenheid op 21 maart a.s. een kijkje te komen nemen, maak dan gerust een afspraak met de directeur van de school.

Graag tot ziens op één van onze scholen!